Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

 
  Werkbladen:

Werkbladen worden in een veelheid aan materialen en kleuren geleverd. De meest toegepaste werkbladen zijn de laminaatwerkbladen verlijmd op spaanplaat of multiplex. Spaanplaat is als ondergrond harder dan multiplex, maar moet zeer zorgvuldig gekit worden tegen binnendringend vocht. In multiplex bladen kunnen spoelbakken vlak ingebouwd worden, dus zonder opstaande randen. Als randafwerking zijn er vele mogelijkheden zoals postforming (gewelfde waterkering) acrylaat randen in diverse kleuren, en houten randafwerkingen.

Granieten werkbladen:
Deze zijn tevens in een groot aantal kleuren en soorten leverbaar. Door de hardheid van het materiaal is het zeer geschikt als aanrechtblad. De prijs wordt veelal bepaald door de zeldzaamheid van de soort en de herkomst. In het algemeen zijn de donkere soorten duurder dan de lichte soorten.Deur fronten
Er is een ruim assortiment aan deur- en kastfronten om naar eigen smaak en inzicht de keuken een persoonlijke tint te geven. De deuren zijn van diverse duurzame houtsoorten gemaakt, waarbij gevarieerde kleuren en materialen verwerkt zijn tot eigenzinnige en orginele ontwerpen.