Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

 
 

Geef je keuken een complete facelift

Uniek systeem bij Keukenstudio BeverwijkBEVERWIJK - Stel, je gaat verhuizen en de keuken in je nieuwe huis is in goede staat maar de kleur of het model is totaal je smaak niet, en je wilt of kunt geen compleet nieuwe keuken aanschaffen. Wat doe je? Keukenstudio Beverwijk heeft de oplossing: de keukenvernieuwer, officieel "LIFTING" genoemd. Een systeem waarmee op simpele wijze de keuken een complete 'facelift' krijgt. Slechts tien winkels in heel Nederland werken met dit gloednieuwe systeem.

Lifting werkt eigenlijk heel simpel.
Het aanrechtblad, de kraan, tegels of een oven, het kan allemaal vervangen worden door iets nieuws. Dit is natuurlijk voordeliger dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken. Vooral op het gebied van keukenkastdeurtjes is het systeem uniek. "Ik was al eerder bezig met het renoveren van keukens", vertelt Henk van der Kolk, de ervaren eigenaar van Keukenstudio Beverwijk, "maar omdat bij elke keuken de maten verschillen was het heel lastig. Nu is dit probleem opgelost: deurtjes zijn direct in alle mogelijke maten te bestellen. En met twintig verschillende modellen in vijftien kleuren is er genoeg keuze."

 

Hiernaast ziet u een voorbeeld van de verschillende kleuren die leverbaar zijn.

Tien jaar garantie
Uiteraard heeft Keukenstudio Beverwijk ook complete keukens, een heel breed assortiment zelfs met merkkeukens van Bruynzeel, Wellmann, Nolte en diverse andere keukenfabrikanten. Het bedrijf lid is van ATAG Partners Keukenspecialisten en dat brengt veel extra voordeel met zich mee. "Klanten hoeven geen aanbetaling te doen, de keuken kan in termijnen betaald worden en er kan een hypotheek worden afgesloten bij aanschaf van een nieuw huis met keuken. Dit alles tegen een heel lage rente. Bovendien krijg je via ATAG dan tien jaar garantie op alle apparatuur."

Unieke samenwerking
"Als mensen een keuken kopen, is er vaak een verbouwing aan voorafgegaan. Daarom bieden wij sinds kort een compleet pakket door samen te werken met Ontwerp- en Adviesbureau Peeperkorn. Naast het leveren en monteren van de nieuwe keuken kan iedereen hier nu ook terecht voor een verbouwadvies. Plaatsing van de keuken en een verbouwing in één, dat is handiger voor de klant." Keukenstudio Beverwijk verzorgt eigenlijk alles voor de klant. Je hoeft alleen maar binnen te stappen en een keuze te maken uit het ruime aanbod; de keuken wordt helemaal naar wens in huis aangebracht.

(BRON: Rodi Media)