Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief

 
 

Technische gegevens

Alle kastrompen bestaan uit 19mm dik plaatmateriaal van binnen en van buiten in exact dezelfde kleurstelling. Het is daardoor niet nodig bepaalde zichtzijden apart in kleur te bestellen.

De laden bestaan uit metalen ladebakken van het Blumsysteem waarbij de de geleiders op kogellagers lopen. De laden hebben als ze bijna dicht zijn een ingebouwd vertragingsmechanisme waarna het laatste stukje fluisterzacht dichtgetrokken wordt. Er zijn altijd passende bestekindelingen leverbaar voorzien van verdeelschotjes om de keukenspullen zo efficient mogelijk op te bergen.

De scharnieren zijn van het zgn. clicksysteem zodat de deuren altijd naderhand nauwkeurig recht af te stellen zijn.

De plinten worden geleverd van volkunststof zodat eventueel vocht vanaf de vloer nimmer waterschade kan veroorzaken. Zonder de plinthoogte te rekenen hebben de onderkasten een hoogtemaat van 73cm en 86.5cm. De hoge maat is bij uitstek geschikt voor de mensen die wat langer zijn zodat bij het werk de rug gespaard wordt. Hierdoor ontstaat een werkhoogte van ongeveer 100cm.

De hoge kasten hebben tevens extra bergruimte, omdat de plint gewoonlijk ook lager geleverd wordt.

De keukens uit ons assortiment kunnen in een zeer grote verscheidenheid aan modellen geleverd worden van foliedeuren, massief hout tot aan de gelakte fronten waarbij meer dan 300 kleuren tot de mogelijkheden behoren.